Niin se aika vaan mennä huristaa, ja nämä sivut ovat edelleen siinä missä ne viime heinäkuussa jätin..

jonkun verran olen leiponut, mutta ne on jäänyt sitten lisämäättä tänne, kun kamerankin johto tuppas lähtemään sellaseen paikkaan nimeltä jemma.. mistä sitä en vielä ole löytänyt. Suurempia juttuja mitä olen tehnyt on gluteenittoman ja maidottoman käpykakun, joka on kyllä aivan uskomattoman hyvää, myös gluteenittomia ja maidottomia  mazariinejä on tullut kokeiltua.

Lueskelin noita kommentteja ja joku kysyi kaupan koristeista miten ne käy glutenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon, tuohon täytyy sanoa, että suurin osa käy, mutta jokainen purkki ja purnukka pitää lukea erikseen, koska olen huomannut että yllätyksiä voi löytyä sellasistakin tuotteista, mitkä luulisi takuu varmasti käyvän.

 

Meidän oman perheenkin ruokavalio uudistui, kun keskimmäisellä tytöllä on nyt maidoton ruokavalio, eli nyt se on meilläkin jokapäiväistä, eikä vain liity juhlaleivontaan ja ruuanlaittoon. itse jätin terveyssyistä joulukuussa   lihan pois ruokavaliosta, mutta kanaa ja kalaa syön. Siinäkin on tullut paljon uusia asioita ja yrittänyt opetella uusia ruokia.

 

Katsotaan mtä tuleva kesä tuo tullessaan, muutakin kuin mansikat ja kärpäset <3

 

--Pikkukuu-