Löysin blogeja selatessa sellaisen ohjeen, jota halusin kokeilla heti. Ohjeen löysin a`la Marielta , muuntelin sen itselleni sopivaksi.
Sitruunakakku
3 1/2 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhe
4 munaa
225g margariinia
2 1/2 dl sokeria
1 sitruuna ( raaste+mehu)
Sekoita kuivat aineet keskenään, sekoita pehmeä rasva joukkoon, kananmunat+ sitruunanraaste ja mehu. Sekoita ja paista voideltussa vuuassa. n.170 asteessa 30-40 min.
Jäähdytä ja kumoa.Halkaise kahteen osaan. Täytä.
täyte:
käytin täytteenä lime gurdia
kuorrute:
1/2-1 sitruuna
2 1/2 dl tomusokeria
Sekoita tomusokeri + sitruunan mehua. Levitä kakun päälle, koristele.
Tulipa todella hyvää, siis todella helppo, nopea ja maukas, kun ajattelee, että on myös täysin maidoton.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.