Syksyn herkkuaika menossa ja oman pihan omenapuut notkuvat satoaan. Pitihän sitä ensimmäinen omenaiirakka jälkkäriksi väsätä.
Tein piirakan perus piirakkavuokaan.
3dl gluteenittomia jauhoja
1tl soodaa
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
100g rasvaa
0,5dl vaniljajogurttia
1kananmuna
Sekoita kuivat aineet sekaisin, lisää notkea rasva. Lisää lopuksi jogurttia ja kananmuna. Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Esipaista 200 asteessa n.10min.
Täyte:
Omenalohkoja
kanelia, sokeria
kermaviiliä+ vaniljajogurttia
2kananmunaa
Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista 200 asteessa n.30min.
Tarjoile jäätelön kera :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.