Hurjan kiireisen työviikon päätteenä oli Isänpäivä, joten juhlavalmistelut jäivät tyystin poies. Kiireen keskellä leivoin 4 kananmunan gluteenittoman käärretorttupohjan, josta sitten tyttöjeni kanssa ruvettiin eilen miettimään , mitä siitä keksittäisiin. Kaapista löytyi vihreän ja sinisen marsipaanipötköjen jäämiä, jotka sitten aateltiin käyttää pois.Tälläinen luomus tyttöjen kanssa saatiin aikaseksi.

Kuvassa: Isi ja meiän tyttöset

 

Leikkasin käärretorttupohjan 4 osaan, sillätavalla että pohja ja kansi olivat samankokoiset palat ja keskilevy koostui kahdesta palasta. Kostutin kakun vaniljamaidolla, väliin tuli vaniljavaahtoa+rahkaa, mansikkahilloa sekä banaaniviipaleita.Loput vaahdosta laitoin marsipaanin alle. Päällynen vihreää ja sinistä marsipaania, sydän on vaaleanpunaista sokerikuorrutusta, kukka ja lehdet valkosuklaata.

 

Onnee