Olen yrittänyt kovasti harjoitella marsipaanin käsittelyä. Omistan vain muutaman muotin ja nekin vain kukille. Ohjeita ja vinkkejä olen etsinyt eri blogeista, mutta en osaa nyt kun pitäisi  mainita, niin kenenkään blogia erityisesti..muuta kuin Mansikkamäen Eben...Kiitos oikein kovasti ja kiitos kaikille muillekkin..:)

Väillä tuntuu että en kyllä saa mitään aikaseksi ja aivan hirmu vaikeelta...halusin kuiteskin ruveta opettelemaan marsipaanista rotinakakkuun sopivaa koristetta ja päädyin sitten vauvan harjoitteluun.

Kamerani on todella huono ja lähitarkat otokset todella epäselviä, mutta jos jollain tapaa selvän saa..

Oikealla puolella oleva vauva on ihan ensimmäinen "raakaversio" ja vasemmanpuoleinen on sitten menossa  rotinakakkuun tyttövauvan syntymän johdosta.

 

Eli tämä on tehty tulevaan kakkuun. Pohjaksi tein valkoisella värjätystä marsipaanista sydämen, jonka reunat leikkasin taikinapyörällä ja reunoille painoin hopeakuulia. Vauvan tein valkoisesta ja vaaleanpunaisesta marsipaanin sekoituksesta, hiukset kaakajauheella.Silmät, nenän ja suun tein halkaistulla pillillä. Peitto on vaaleanpunaista marsipaania, johon on kaulittu ruusukuvio pöytäliinasta, reunat taikinapyörällä ja pinnalle painettu hopeakuulia.Peiton reunus valkoiseksi värjättyä marsipaani, johon tein pienet reiät ja reikien kohdille laitoin hopeakuulat.Tosi harmi, kun en omista mitään suihkeita tms..tämä koriste olisi kaivannut jotain helmiäissuihketta tms...mutta nyt piti pärjätä ilman. Ripottelin sydämelle vaaleanpunaista koristeraetta.