Halusin tehdä jälkiruuaksi kakun näin ystävänpäivänä, vaikka aihe ei kakusta näy..koska tajusin vasta siinä vaiheessa, kun laitoin kakun uuniin, että ai niin ois pitänyt käyttää sydänvuokaa, mutta unohtui..joten jätin sen aiheen sitten siihen.

Kaapissa oli jemmassa koristeita mitkä piti käyttää pois..ja oli todella hyvä harjoitella pursottamista.Tänään on hyvä päivä pitää taukoa laihduttamisesta...:)nautitaan tänään, itketään sit ensviikolla..no hei -22,5kg lähtenyt..pitäähän sitä nyt kakulla juhlistaa...

koristelussa ei ole päätä eikä häntää...:)

Päällynen on floravispiä, vaniljakastikejauhoa sekä rahkaa..osa värjätty pinkillä pastavärillä.Sinistä glitteriä, koristeraetta, punasta geeliä , pikeerikukkia, marsipaanista tehtyjä kukkia ja lehtiä koristeena.

 

Sain äidiltäni vaikka minkälaisia alumiini kakkuvuokia, ja yksi oli pienen näköinen mutta hyvinkin korkea. 4kananmunan kakusta tuli tosi korkea..

Pohjan tein gluteenittomiin jauhoihin.

Kostutin vanilja maidolla. Olen monessa blogissa huomannu että pätkismousse on kova sana, joten pitihän sitä nyt minunkin sitten kokeilla..:)

Helmen sivuilta löysin sitten tälläisen version..

1prk flora vispiä

1 pussi mini pätkiksiä

1prk maustamatonta tuorejuustoa..

 

Itse olen jotenkin niin kangistunut hillojen käyttöön, etä pitihän sitä nytkin sipaista pohjan päälle mansikkahilloa..kaikki kalorit käytettävä..:):)

Ja hyvää oli...:):) Hyvää ystävän päivää toivottelee Pikkukuu kaikille kakkukavereilleen..:)