Ädilleni tein erikseen oman kakun, koska hänellä on gluteeniton ja maidoton ruokavalio, eikä kauravalmisteisetkaan kermat käy.
Pohjana käytin jo aikaisemmin tehtyä mokkapalojen pohjaa, jonka ohje löytyy täältä.
Leikkasin 3 samankokoista palaa pohjasta. Kostutin keltaisella jaffalla. pohjanpäälle laitoin lemongurdia ja suklaakreemiä ( rasva+ tomusokeri vaahdoksi ja lisätään sulatettu tumma suklaa( äitiäni ei haittaa jos suklaassa lukee, että saattaa sisältää maitoa))
Päällysen sivelin myös suklaakreemillä ja sitten laitoin vaalenpunaista marsipaania päälle ja koristelin pikeerillä, marsipaani kukalla ja lehdillä ja appelsiinikoristeilla. Oli kuulemma tosi hyvää :))
Mun kamera tekee kyl niin loppuaan ja kuvat on tosi surkeita:(
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.