Haluan tässä välissä kiittää kaikkia sivuillani vierailevia ja kommentteja jättäneille...:) Kolmisen kuukautta on aikaa kun blogin aloitin, joten olen todella iloinen kävijämäärästä.On tosi iso tietomäärä jonka olen saanut muiden blogeja kiertäessä..harmittaa vaan että sivujen linkittäminen, ei jostain syystä aina onnistu...

Tästä on hyvä jatkaa....:)

 

Tein viikonloppuna 4-vuotis synttäreille hyydykekakku. Tein ihan summassa ja tälläinen oli lopputulos:

 

Pohja:

200g Digestivekeksejä muruna

70g sulatettua rasvaa

Sekoitin rasvan murujen joukkoon ja taputtelin leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Päälle sivelin vadelmahilloa

Täyte:

1prk Flora vanilja vaahdotettuna

1prk Flora vispiä vaahdotettuna

1prk Vaniljatuorejuustoa

Rasiallinen pakastemansikoita

Puolikas levy tummaa suklaata sulatettuna

Puolikas levy valkosuklaata sulatettuna

Sokeria maun mukaan

8 liivatetelehteä liotettuna kylmässä vedessä

Otin n.puolet flora vispivaahdosta ja sulatin siihen tumman suklaan. Maustoin sokerilla.  Sulatin 2 liivatetta kuumaan tilkkaan vettä ja lisäsin suklaaseokseen liivatteet ohuena nauhana.Suklaavaahdon laitoin vadelmahillon päälle, mutta en reunoille asti.

Sekoitin puolet flora vispivaahdosta, vaniljavaahdon, tuorejuuston, mansikat ja sulatetun valkosuklaan.Maustoin sokerilla.

Sulatin 6 liivatetta kuumaan tilkkaan mansikkamehua ja lisäsin vaahtoon liivatteet ohuena nauhana. Kaadoin vaahdon suklaavaahdon päälle. Annoin hyytyä seuraavaan päivään.

Koristelin pikeerikukkasilla, punaisella geelillä ja vaaleanpunaisella koristerakeella ja helmillä. Tein miehelleni pienen maistiaisen samoista aineista pieneen lasiin ja hyvää kuulemma oli..:)