Tein tyttäreni synttäreille vaihteeksi lohivoileipäkakun.
2 pituussuuntaan halkastua vaaleaa vuokaleipää. Kostutus maidolla.
täyte1:
savulohta n.600g pieneksi leikattuna.
1flora vispi vaahdotettuna
tilliä
ruohosipulia
2 suolakurkkua
sitruunamehua
savulohituorejuustoa
kalamaustetta
täyte 2:
6 keitettyä kananmunaa
2rkl rasvaa
suolaa
pikkasen flora vispivaahtoa
Pieni täytteiteden aineet ja sekoita tahnoiksi. Laitoin vuorotellen täytteitä 5 kerrokseen.
koristelin floravispivaahdolla johon sekoitin maustamatontatuorejuustoa ja sitruunamehua. Lisäksi käytin salaattia, kurkkua,kirsikkatomaatteja, kylmäsavulohta, sitruunaa, tilliä ja herneenversoja.
Äidilleni tein savulohesta, suolakurkusta, maidottomasta majoneesista, ruohosipulista, tillistä ja kananmunavoista seoksen gluteenittomaan rieskaan, ( vasemmalla) ja Itselleni tein kakun samoilla täytteillä ja päällysteillä, kuin tavallisessa kakussa gluteenittoman rieskaan ( oik.)
Hyvää...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.