Tein tyttäreni synttäreille vaihteeksi  lohivoileipäkakun.

2 pituussuuntaan halkastua vaaleaa vuokaleipää. Kostutus maidolla.

täyte1:

savulohta n.600g pieneksi leikattuna.

1flora vispi vaahdotettuna

tilliä

ruohosipulia

2 suolakurkkua

sitruunamehua

savulohituorejuustoa

kalamaustetta

 

täyte 2:

6 keitettyä kananmunaa

2rkl rasvaa

suolaa

pikkasen flora vispivaahtoa

 

Pieni täytteiteden aineet ja sekoita tahnoiksi. Laitoin vuorotellen täytteitä 5 kerrokseen.

koristelin floravispivaahdolla johon sekoitin maustamatontatuorejuustoa ja sitruunamehua. Lisäksi käytin salaattia, kurkkua,kirsikkatomaatteja, kylmäsavulohta, sitruunaa, tilliä ja herneenversoja.

 

Äidilleni tein savulohesta, suolakurkusta, maidottomasta majoneesista, ruohosipulista, tillistä ja  kananmunavoista seoksen gluteenittomaan rieskaan,  ( vasemmalla) ja Itselleni tein kakun  samoilla täytteillä ja päällysteillä, kuin tavallisessa kakussa gluteenittoman rieskaan ( oik.)

 

Hyvää...