Pitihän minun sitten itellenikin kakku tehdä kun niin teki mieli.

Pohja oli 4kananmunan, gluteenittomiin jauhoihin tehty sokerikakkupohja.Kostutin spritellä.

Mansikkaa( osan mansikoista muussasin kermarahkaan ja osan laitoin pohjan päälle kokonaisina) ja banaania viipaleena( ei muuten tummunut ollenkaan ), floravispivaahtoo ja rahkaa laitoin kakun väliin.

Päälle vaaleanpunaista marsipaania, jonka alla sokerikreemiä.Pursotukset floravispistä, joka jämäköitetty vaniljakastikejauheella.

Päälle kokeilin ihan ekakertaa sokerikreemillä brush embroidery-tekniikkaa, Ebeltä mallia katsottu. no ei kyllä ihan muille vielä tehä kakkuja tuolla tekniikalla, mutta hyvin käy tälläseen "omaan" herkutteluun..:))

Reunoilla sydänrakeita ja koukeroissa sokerihelmiä.

 

Ja niin hyvää..:))