Halusin tehdä pääsiäiseksi täytekakun, ja koska voitin jo aikaisemmin maininneen pääsiäisaiheisen kakkukuvan Aatun apajilta, niin halusin käyttää sen tässä täytekakussa.
Kakkupohjana käytin 5 kananmunan gluteenitonta sokerikakkupohjaa..laitanpa vaikka tälläkertaa ihan ohjeenkin..
5kananmunaa
2dl sokeria
2,5dl gluteenitonta jauhoa
2tl leivinjauhetta
Munat ja sokeri vaahdoksi. Munavaahtoon lisätään sekoitetut kuivat aineet sihtilän läpi.Paistetaan voideltussa kakkuvuuassa 175 asteesa n. 45min
Kostutin säilykepersikkaliemellä
Väliin laitoin edellisestä kakusta jäänyttä floravispi, vanilja rahkavaahtoa, johon lisäsin sitruunatuorejuustoa. kakun pohjalle laitoin lemon gurdia sekä säilykepersikkapaloja sekä tuorejuustovaahtoa.
Päällynen floravispiä ja rahkaa sekä vaniljakastikejauhoa.
koristeena kakkukuva, suklaamunia, marsipaanikukkia ja lehtiä sekä keltaista ja suklaaströsseliä, reunoilla sokerihelmiä ja kerma värjätty keltaisella pastavärillä.
Oli kyl niin hyvää....mä niin tykkään sitruunasta..:)
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.