Halusin tehdä pääsiäiseksi täytekakun, ja koska voitin jo aikaisemmin maininneen pääsiäisaiheisen kakkukuvan Aatun apajilta, niin halusin käyttää sen tässä täytekakussa.

1239457665_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakkupohjana käytin 5 kananmunan gluteenitonta sokerikakkupohjaa..laitanpa vaikka tälläkertaa ihan ohjeenkin..

5kananmunaa

2dl sokeria

2,5dl gluteenitonta jauhoa

2tl leivinjauhetta

Munat ja sokeri vaahdoksi. Munavaahtoon lisätään sekoitetut kuivat aineet sihtilän läpi.Paistetaan voideltussa kakkuvuuassa 175 asteesa n. 45min

Kostutin säilykepersikkaliemellä

Väliin laitoin edellisestä kakusta jäänyttä floravispi, vanilja rahkavaahtoa, johon lisäsin sitruunatuorejuustoa. kakun pohjalle laitoin lemon gurdia sekä säilykepersikkapaloja sekä tuorejuustovaahtoa.

Päällynen floravispiä ja rahkaa sekä vaniljakastikejauhoa.

koristeena kakkukuva, suklaamunia, marsipaanikukkia ja lehtiä  sekä keltaista ja suklaaströsseliä, reunoilla sokerihelmiä ja kerma värjätty keltaisella pastavärillä.

1239458001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239458001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oli kyl niin hyvää....mä niin tykkään sitruunasta..:)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!