Oli taas se aika, jolloin piti ruveta käyttämään kaappiin jääneet "jämäaineet" ja luoda ihan "uusi" luomus..:)

Pakkasessa oli minulla odottamassa "omaa käyttöä" yksi "lässähtänyt" sacherkakun pohja, joka ei kelvannut juhlakakuksi, joten nyt otin sen käyttöön ja sain siitä oivallisen hyydykekakun pohjan paloittelemalla sen irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperin päälle. Erittäin hyvä tapa hyödyntää ns.pilalle menneet kakkupohjat/ kakut,pikkuleivät, jos vain syömäkelpoisuus on säilynyt.

kaapista löytyi mascarponejuustoa, appelsiinituorejuustoa, puolipussia mariannerouhetta, avattuja suklaalevyjä ( muutamia paloja tummaa ja muutamia paloja maitosuklaata), puolipurkkia appelsiinimarmeladia. Lisäsin vielä 1prk floravispiä ja 7 liivatetta ja näin syntyi lauantain iloksi kakku..voi tuota kalorimäärää hih...

1250920428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250920454_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristelin kaakaojauheella..( ei oikein kuviot menny niin ku piti, mutta eipä se nyt niin nuukaa aina oo..:) )