Olihan se sukulaisille tietysti täytekakkuakin synttäreitten kunniaksi tarjottava.Kovan kiireen vuoksi, ei ollut kyllä nyt hirveästi aikaa panostaa mihinkään, joten simppelillä kaavalla mentiin. Olen sellainen kevään tyttönen ja halusin , että kakussa näkyy kevät ja tuleva kesä..:)

1241594686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana käytin gluteenitonta kakkupohjaa, jonka teen aina samalla kaavalla ainoastaan  määriä vaihdellen.

5kananmunaa

2dl sokeria

2,5dl gluteenittomia jauhoja

1,5tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

 

Munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon yhdistetyt kuivataineet ja paista 170 asteessa n.45min.

Leikkasin pohjan 3 osaan ja kostutin keltaisella jaffalla.

Toiselle pohjalla sipasin appelsiinimarmeladia ja toiselle lemongurdia. täytteenä käytin 1prk floravispivaahtoa johon sulatin appelsiinikrokanttisuklaalevyn.

Päällysenä oli 3prk floravispiä, jonka jämäköitin vaniljakastikejauheella . Osan pursotuskermasta värjäsin punaisella pastavärillä.

Koristeena marsipaani ja sokerimassa kukkia, lehtiä ja laatta, joka värjätty lilalla kristallivärillä, numero elintarviketussilla. Pikeeri kukkia, sokerihelmiä, hopeakuulia ja appelsiinikoristeita sekä  suklaarakeita.

Täyte oli kyllä tosi hyvää.