Minäkin halusin tehdä runebergintorttuja , mutta tein kyllä niin soveltaen, koska piti täyttää kolme kriteeriä, eli olla gluteenittomia, maidottomia ja suhkot kevyitä ja kaiken lisäksi vielä hyviä:) no hyviä kyllä tuli...:)
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1,5 dl glutteenittomia jauhoja
1dl gluteenittomia korppujauhoja
0,5 dl mantelijauhetta
1dl mantelirouhetta
1,5 tl leivinjauhetta
2tl piparimaustetta
pieni loraus siirappia
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi lisää yhdistetyt kuivat aineet sekä loraus siirappia.
Itse käytin amerikan muffinssivuokia ja annoksesta tuli 16.
Paista 175 astetta n.10 min
Laita vadelmahilloa keskelle ja sokerivesikuorrutusta hillon reunoille.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.