Mieheni pyysi, että tekisin kakun  iltakahville. Innostuin sitten kokeilemaan kinuskikakun tekoa.

Kakku oli tosi pika pikaa tehty, koska päätarkoituksena oli saada tietää miten tuo kinuskin teko onnistuu...

 

Kakkupohja oli 2 kanamunan gluteenittomiin jauhoihin tehty sokerikakkupohja.

Kostutin spritellä. Kakun väliin tuli mansikkahilloa ja  1prk flora vaniljavaahtoa.

Päälle tuli kinuski ( 2dl kuohukermaa ja 2dl fariinisokeria keitetään hiljalleen n.30min ja lisätään nokare rasvaa ja annetaan hiukan jäähtyä ennen kuin levitetään kakun päälle.)

Reunoille pursotin 1prk flora vispiä jonka jämäköitin vaniljakreemijauheella.

Puolet vaahdosta värjäsin pinkillä pastavärillä.

Kakun koristelin marsipaanikukalla ja lehdillä, sokerihelmillä, suklaarakeilla ja sinisellä glitterillä.

 

Vähän meni kyllä rumaksi, kun tuntu ,että en saa kinuskia tasasen pyöreälle alueelle,mutta ens kerralla sitten paremmin...:)Sen verran maistoin, että tosi hyvää oli, flora vanilja kävi tosi hyvin kakun väliin.