lauantai, 6. joulukuu 2008
Voileipäkakku (kalkkuna, maidoton, gluteeniton ja hiivaton)
Tein äidilleni sitten tälläisen erikoisemman kakun, koska hänellä on erittäin laaja ruoka-aineallergia.
Leipänä käytin Jokihaaran riisiperunarieskaa (gluteeniton, maidoton, hiivaton)
Kakkuun meni 4 rieskaa joista otin muotilla pyöreitä paloja. Yhden kerroksen kokosin suikaleista.
Täytteessä käytin tavallisen kalkkunavoileipäkakun täytteistä paistettua kalkkunasuikaletta, suolakurkkua ja paprikaa sekä x-tra majoneesia (maidoton). Kostutin lihaliemellä( gluteeniton) ja täytin ja laitoin painon alle yöksi,
Päällys on pelkästä majoneesista.
Koristeena: kalkkunaleikettä, salaattia, tomaattia, kurkkua, persiljaa.
Rieska sopii tosi hyvin tähän tarkoitukseen ja lopputulos oli oikein maistuva.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.