Tein äidilleni sitten tälläisen erikoisemman kakun, koska hänellä on erittäin laaja ruoka-aineallergia.
2124690.jpg

Leipänä käytin Jokihaaran riisiperunarieskaa (gluteeniton, maidoton, hiivaton)
Kakkuun meni 4 rieskaa joista otin muotilla pyöreitä paloja. Yhden kerroksen kokosin suikaleista.
2124662.jpg

Täytteessä käytin tavallisen kalkkunavoileipäkakun täytteistä paistettua kalkkunasuikaletta, suolakurkkua ja paprikaa sekä x-tra majoneesia (maidoton). Kostutin lihaliemellä( gluteeniton) ja täytin ja laitoin painon alle yöksi,
Päällys on pelkästä majoneesista.
2124693.jpg

Koristeena: kalkkunaleikettä, salaattia, tomaattia, kurkkua, persiljaa.
Rieska sopii tosi hyvin tähän tarkoitukseen ja lopputulos oli oikein maistuva.