keskiviikko, 10. joulukuu 2008
Sydäntäytekakku (gluteeniton)
Halusin kokeilla nyt ihan tälläista perus täytekakun koristelua, koska en ole koskaan tuota pursottamista oikein harrastanut.Ja tälläinen siitä sitten tuli..
Pohjana 3 kananmunan sokerikakkupohja gluteenittomilla jauhoilla.Kakun tein sydän vuokaan.
Kakun välissä 1flora vispi ja lakkahilloa.
Päällynen 2prk flora vispiä ja vaniljakastikejauhoa sekä hieman tomusokeria.
Koristeena punaista koristegeeliä, jota en aikasemimn ole koskaan käyttänyt ja omatekoiset väkerrykset marsipaanista sekä sokerihelmiä.
Pohjan kanssa meinasi tulla ongelmia, mutta sainkin kun sainkin leikattua kakun kolmeen osaan.
Yllätyin kuinka paljon kermaa menee ja jouduinkin viime tingassa vatkaamaa kolmannen purkin lisää kun loppui kesken..ja tuntui että, kun päällystä silotin niin päällynen kakusta irtoo väkisin vaahdon mukaan.
Geelin sain pursotettujen ruusukkeiden päälle helpoiten coktailtikkua apuakäyttäen.
Mietin pitkään miten koristelisin ja sit vain kokeilin näin...
Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen kun ottaa huomioon, etten ikinä ole osannut tehdä mitään vastaavanlaista..harjoittelua tarvitaan kyllä vielä tosi paljon pursotuksien suhteen.....
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.