No niin nyt alkoi sitten tämä vaihe kun pääsin tekemään joulutervehdyksiä. Kuivakakku on siitä hyvä että se säilyy hyvin ja on helppo ja vaivaton tehdä.Kaikki kuivakakut teen Taikakakun  perusohjeella joka löytyy täältä. Muunnan ohjetta oman mielen mukaan ja riippuen kenelle kakku tulee,mutta itse käytän pääosin jouluisissa kakuissa soseena luumuhilloa ja nesteenä glögiä.

Vaikka äitiyslomalla olenkin halusin muistaa työkavereita ja vein heille tälläisen kakun kahvihuoneen pöydälle..
2151687.jpg
Kuva on kyllä todella epäselvä ja sekava.:)

Tämän kakun tein maidottomana, mutta vehnäjauhoihin, soseena käytin luumuhilloa ja nesteenä glögiä.Laitoin kakkuun myös rusinoita, siirappia ja piparimaustetta.
koristeena käytin tomusokerikuorrutusta, punasia ja vihreitä kirsikoita, sokerihelmiä sekä marsipaanista väkersin Marien
erittäin hyvien ohjeiden ansiosta jouluisen koristeen.Keskustan täytin enkelisuklailla.
2151710.jpg
tässä kuva vielä ennen tomusokeripöllytystä..
2151718.jpg
Kakku sellofaaniin ja työpaikalle..:)

Tälläisen kakun vein äidilleni jo näin etukäteen ennen joulua..
Tämän kakun tein gluteenittomana, muuten samoilla aineilla kuin edellisen.

2151722.jpg
Koristelu muuten samanlainen kuin edellisessä kakussa, värjäsin vain osan tomusokerikuorrutteesta pinkillä pastavärillä ja laitoin karkkikeppitikkarit kakunpäälle.Keskustan täytin maidottomilla minttusuklailla.Tässä kakussa käytin vain vihreitä kirsikoita.
2151735.jpg
Valmiina äidin luo..:)