Tämä ohje on kestosuosikki, koska äitini vuoksi pitää olla myös gluteenittoman lisäksi myös täysin maidotonta. Lapset toivovat tätä myös aina synttäripöytään.

2095963.jpg

Taidon näytteen koristelussa antoi 6- vuotias tyttöni..:)

Pohja:
5dl gluteenittomia jauhoja
4 kananmunaa
3dl sokeria
2dl kylmää kahvia
1 1/2dl öljyä
3rkl kaakaojauhetta
3tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot sihtilän läpi vuorotellen sokerimunavaahtoon kahvin kanssa. Lisää öljy lopuksi.
Paista isossa vuuassa tai pellillä
200 astetta ja n. 15 min.
Jäähdytä.

Päällys:
50g maidotonta margariinia( esim.sin.keiju)
1 paketti tomusokeria
5rkl kahvia
1rkl kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeri

Sulata rasva lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi massaksi, kaada  paistetun pohjan päälle. Koristele esim.nompparelleillä. Leikkaa paloiksi vasta kuorrutteen jähmettyä.

2095993.jpg

Kuva on hieman epäselvä, mutta hyvää oli.